Дома / Uncategorized / Предавање на тема “Безбедно на патот до училиште”

Предавање на тема “Безбедно на патот до училиште”

Денес во нашето училиште од страна на самостоен инспектор за безбедност во сообраќајот, за учениците од прво одделение се реализираше предавање на тема “Безбедно на патот до училиште”

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Градската библиотека “Гоце Делчев” – Велес, го одбележа својот патронен празник,152 години од раѓањето на македонскиот деец Гоце Делчев.

По тој повод во библиотеката се одржа пригодна програма на која се доделија многубројни награди. …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *