Дома / Новости / По повод месецот на книгата библиотечниот фонд во библиотеката на нашето училиште се збогати со150 лектирни изданија од 2 до 9 одделение…Да ја негуваме љубовта кон книгата секој ден!!!

По повод месецот на книгата библиотечниот фонд во библиотеката на нашето училиште се збогати со150 лектирни изданија од 2 до 9 одделение…Да ја негуваме љубовта кон книгата секој ден!!!

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *