Дома / Новости / Полугодишен извештај за работата на училиштето

Полугодишен извештај за работата на училиштето

Во Прилог е полугодишниот извештај за работата на училиштето.

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Мултикултурни работилници по повод Патрониот празник

Денес, 20.12.2021 ( понеделник) по повод одбележување на Партониот празник на ООУ ,,Даме Груев” , …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *