Дома / Новости / Подигнувањето на еколошката свест кај најмладата популација, е важен предуслов за заштита на животната средина и околината во која живееме. Секое дете и секој човек има право на чиста и здрава животна средина

Подигнувањето на еколошката свест кај најмладата популација, е важен предуслов за заштита на животната средина и околината во која живееме. Секое дете и секој човек има право на чиста и здрава животна средина

Учениците од предметна настава, членови во Еко клубот и учениците од одделенска настава членови на Еколошката секција го разубавија нашиот училишен двор со засадување на цвеќиња

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Нашите ученици првачиња по повод Месецот на книгата ја посетија Локалната библиотека „Гоце Делчев “ во Градско, и се запознаа со начинот на работа и организација на библиотеката

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.