Дома / Е-НАСТАВА / 6 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА 6 ТО ОДД. / Заштитено: Подготовка за втора писмена работа по англиски јазик

Заштитено: Подготовка за втора писмена работа по англиски јазик

Оваа содржина е заштитена со лозинка. За да ја видите, Ве молам внесете ја лозинката подолу:

За Елизабета Камчева

Наставник по Англиски јазик.

Провери

18-22.5.2020, English 6th grade

Драги ученици, погледнете го видеото за Патување до Брајтон и потоа решете го наставното ливче во вашите тетратки. Решеото ливче да биде испратено во нашите групи до среда, 20 мај 2020, 19 часот.