Дома / Новости / Патронат 2021 година

Патронат 2021 година

Во Прилог слики и видео со изведба на химната на училиштето од страна на училишниот хор и неколку скечеви и ритмички игри од нашите ученици.

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

На 05.04.2024 г. се одржа регионален натпревар по Природни науки за VI одделение,организиран од Македонско биолошко друштво-Скопје

На 05.04.2024 г. се одржа регионален натпревар по Природни науки за VI одделение,организиран од Македонско …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *