Дома / Новости / Партнер на проектот “ЕКО-ПРИЈАТЕЛИ”Сојузот на здруженија за рурален развој Мрежа на ЛАГови во знак на добра соработка на нашето училиште го подари ова срце, кое ќе ни служи за рециклирање на пластични капачиња

Партнер на проектот “ЕКО-ПРИЈАТЕЛИ”Сојузот на здруженија за рурален развој Мрежа на ЛАГови во знак на добра соработка на нашето училиште го подари ова срце, кое ќе ни служи за рециклирање на пластични капачиња

♻️✅️Партнер на проектот “ЕКО-ПРИЈАТЕЛИ”Сојузот на здруженија за рурален развој Мрежа на ЛАГови денес во знак на добра соработка на нашето училиште го подари ова срце, кое ќе ни служи за рециклирање на пластични капачиња.

🟢Сојузот на здруженија за рурален развој Мрежа на ЛАГови и ООУ „Даме Груев“ – Градско ќе соработуваат во спроведувањето на активности кои се од заеднички интерес во рамките на проектот „ЕКО-ПРИЈАТЕЛИ” кој ќе се спроведе со финансиска поддршка на Министерството за животна средина и просторно планирање.

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Општинското основно училиште “Даме Груев”, врз основа на Правилникот за пофалби и награди на учениците распишува

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *