Дома / Новости / Општински натпревар по МАТЕМАТИКА

Општински натпревар по МАТЕМАТИКА

На 04.02.2023година во ООУ „Даме Груев “-Градско се одржа Општински натпревар по МАТЕМАТИКА на кој учествуваа следните ученици :

Горан Адамов 4 одделение (ментор: Мирјана Таскова)

Никола Смилков 4 одделение( ментор: Маја Ефтимова)

Давид Јованов 4 одделение (ментор:Невенка Николовска)

Матеј Будимов 5 одделение (ментор: Билјана Славева); ТРЕТА НАГРАДА

Моника Митева 5 одделение (ментор: Билјана Славева);

Јована Кољушкова 5 одделение (ментор:Невенка Николовска)

Благојче Адамов 7 одделение (ментор: Цвета Колева)ВТОРА НАГРАДА

Константин Киров 7 одделение (ментор: Цвета Колева)

Тијана Сандев 7 одделение (ментор: Цвета Колева) ТРЕТА НАГРАДА

Анастасија Самандова 7 одделение (ментор: Цвета Колева)

Матеј Колев 8 одделение (ментор: Јасмина Колева)

Андреј Петровски 8 одделение (ментор: Јасмина Колева)

Ана Коцева 8 одделение (ментор: Јасмина Колева)

Марија Будимова 9 одделение (ментор: Јасмина Колева)

Честитки за учениците и нивните ментори,многу успех на претстојниот регионален натпревар.

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Градската библиотека “Гоце Делчев” – Велес, го одбележа својот патронен празник,152 години од раѓањето на македонскиот деец Гоце Делчев.

По тој повод во библиотеката се одржа пригодна програма на која се доделија многубројни награди. …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *