Дома / Новости / ООУ,,Даме Груев” во соработка со локалната самоуправа, денес зема активно учество во ЕКО акцијата ,,Генералка викенд”.

ООУ,,Даме Груев” во соработка со локалната самоуправа, денес зема активно учество во ЕКО акцијата ,,Генералка викенд”.

Истата активност се спроведе и во сите подрачни училишта.

Сите заедно можеме да го направиме поубаво нашето место на живеење!

ЖИВЕЕМЕ ВО ПОУБАВА СРЕДИНА

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Општинското основно училиште “Даме Груев”, врз основа на Правилникот за пофалби и награди на учениците распишува

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *