Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / Од 27-04 до 30-04-2020 Iб одд. -Мериме должини ,ширина,висина со нестандардни единици. -Мериме и споредуваме должина,ширина,висина/30,31 -Мериме тежини со нестандардни единици -Мериме и споредуваме тежини

Од 27-04 до 30-04-2020 Iб одд. -Мериме должини ,ширина,висина со нестандардни единици. -Мериме и споредуваме должина,ширина,висина/30,31 -Мериме тежини со нестандардни единици -Мериме и споредуваме тежини

За Маја Ефтимова

Наставник во одделенска настава.

Провери

08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

Отворете ги линковите и играјте со поместување https://www.liveworksheets.com/sd645819rh?fbclid=IwAR1k4G5yMbEm65gdODONxKCBQsQXtDzxCVf8_YRF3sUoChFFNpDXOmV6QpY https://www.liveworksheets.com/df645264ng?fbclid=IwAR23xumg3OA-7-Elt5_41vkyfMfVRCVSLBgYKIShJj9q_c8t4btx6TBXqUE

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *