Дома / Новости / Одбележување на Детската недела под мотото “Јас и светот околу мене”

Одбележување на Детската недела под мотото “Јас и светот околу мене”

👫Со многу активности, работилници, игра, забава, привлекување на вниманието кон правата и потребите на децата но и укажување на одговорноста што ја имаат во општеството во кое тие живеат ја одбележавме Детската недела под мотото “Јас и светот околу мене”.🌍🔎📚🎶⚽️🧩🎨🎈🎖🌍 ➡️Со пригодна програма и ветување од страна на првачињата им посакавме топло добредојде во Детската организација❤️

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Градската библиотека “Гоце Делчев” – Велес, го одбележа својот патронен празник,152 години од раѓањето на македонскиот деец Гоце Делчев.

По тој повод во библиотеката се одржа пригодна програма на која се доделија многубројни награди. …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *