Дома / Новости / Обука на наставниците за Националната платформа за учење од далечина

Обука на наставниците за Националната платформа за учење од далечина

Денес во нашето училиште согласно насоките од Министерство за образование и наука, за планот на активности за имплементација на Националната платформа за учење на далечина, започна дисеминација на претстојните обуки кои ќе траат од 21-23.9.2020г. Дисеминацијата беше спроведена од страна на училишните обучувачи Милка Петкова, Дамијан Манев, Маре Аризанова-заменски обучувач (секундарно ниво на обучувачи) кои беа номинирани од страна на училиштето, и кои посетуваа обука од сертифицирани национални обучувачи (примарно ниво на обучувачи).

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *