Дома / Новости / Новогодишен базар од хуманитарен карактер

Новогодишен базар од хуманитарен карактер

Новогодишниот базар како круна на сите реализирани активности по повод Патрониот празник, имаше за цел, да се всади кај учениците чувство за одговорност кон заедницата во која живеат.

✨️На новогодишниот базар беа изложени рачните изработки на учениците (под менторство на одделенските наставници) кои граѓаните од општина Градско имаа можност да ги купат по симболични цени.

❣️Собраните средства од Новогодишниот базар ќе се наменат за хуманитарни цели.

❤️Да бидеме хумани секој ден❤️

Види повеќе

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *