Дома / Новости / На ден 23.02 во нашето училиште се одржа онлајн општински натпревар по природни науки

На ден 23.02 во нашето училиште се одржа онлајн општински натпревар по природни науки

На натпреварот учествуваше ученикот од 6 одд Матеј Будимов и успешно продолжува на регионалниот натпревар кој ќе се одржи на 05.04.2024 год.

Честитки, и многу успех понатаму

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Ден на планетата Земја

Целта на одбележувањето на ,,Денот на планетата Земја“ е да се подигне нивото на свесност …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *