Дома / Новости / На ден 23 февруари 2024 г. се одржа општински наптревар по хемија, во ООУ” Гоце Делчев “- Неготино

На ден 23 февруари 2024 г. се одржа општински наптревар по хемија, во ООУ” Гоце Делчев “- Неготино

На овој натпревар учествуваа следните ученици и ги постигнаа следните резултати

1. Надја Лазова – IX одделение, пофалница

2. Тијана Сандев – VIII одделение, пофалница

и пласман на регионален натпревар

3. Андреј Петровски – IX одделение, пофалница

4. Ана Коцева – IX одделение, сертификат

5.Габриела Маркова- IX одделение, сертификат

6.Анастасија Самандова –VIII одделение, сертификат

Честитки за постигнаиот успеx, многу среќа и успеx во понатамошното натпреварување

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Ден на планетата Земја

Целта на одбележувањето на ,,Денот на планетата Земја“ е да се подигне нивото на свесност …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *