Дома / Новости / На ден 16.3.2024 (сабота) се одржа општински натпревар по англиски јазик во гимназијата СОУ “Кочо Рацин” Велес

На ден 16.3.2024 (сабота) се одржа општински натпревар по англиски јазик во гимназијата СОУ “Кочо Рацин” Велес

Ученичките Мелани Милосављевиќ од VIIIб и Надја Лазова од IXa освоија 3(трето) место и продолжуваат на регионален натпревар.

Congrats to our student

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

На 05.04.2024 г. се одржа регионален натпревар по Природни науки за VI одделение,организиран од Македонско биолошко друштво-Скопје

На 05.04.2024 г. се одржа регионален натпревар по Природни науки за VI одделение,организиран од Македонско …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *