Дома / Новости / Нашата ученичка Вероника Велинова од IX одделение ПОУ с.Виничани под менторство на наставникот по ликовно образование Сашко Арсовски, освои прво место

Нашата ученичка Вероника Велинова од IX одделение ПОУ с.Виничани под менторство на наставникот по ликовно образование Сашко Арсовски, освои прво место

на ликовниот конкурс , во чест на патронот на гимназијата СОУ “Кочо Рацин”- Велес.

🎖Нашата ученичка Вероника Велинова од IX одделение ПОУ с.Виничани под менторство на наставникот по ликовно образование Сашко Арсовски, освои прво место🥇 на ликовниот конкурс , во чест на патронот на гимназијата СОУ “Кочо Рацин”- Велес.

Учениците твореа на темата „Рациновите мугри, патот до светлата иднина“

Наградите, беа доделени во Медијатеката на Локалната библиотека “Гоце Делчев”- Велес.

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *