Дома / Е-НАСТАВА / 7 - МО ОДДЕЛЕНИЕ / ИСТОРИЈА ЗА 7 МО ОДД. / Наставна содржина за периодот од 24.05-10.06

Наставна содржина за периодот од 24.05-10.06

За Благој Ристов

Наставник по Историја, Географија, Истражување на родниот крај.

Провери

Повторување за Животот и културата во Македонија од XV век до XVIII век

Активности за периодот од: 18.05-22.05 Цели: учениците да занаат за Цркви и манастирите како носители …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *