Дома / Uncategorized / Наставна содржина за периодот од 18.05-22.05

Наставна содржина за периодот од 18.05-22.05

За Благој Ристов

Наставник по Историја, Географија, Истражување на родниот крај.

Провери

Ден 1️⃣

Изразување на детската креативност и фантазија на тема “Мојата новогодишна порака до….” Презентација “Спортот како …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *