Дома / Новости / Музички фестивал “Златно славејче

Музички фестивал “Златно славејче

🎶🎵🎼Денес учениците од одделенска настава уживаа слушајќи ги звуците на детската песна на најпознатиот детски музички фестивал “Златно славејче”🎼🎵🎶

🥳Учениците, пееја, играа, се радуваа на новите хитови🥰

✅️Целта на посетата е запознавање со значењето на музиката, значењето на Детски музички фестивал и запознавање со начинот на правилното однесување во културна институција.

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Градската библиотека “Гоце Делчев” – Велес, го одбележа својот патронен празник,152 години од раѓањето на македонскиот деец Гоце Делчев.

По тој повод во библиотеката се одржа пригодна програма на која се доделија многубројни награди. …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *