Дома / Новости / Меѓународен ден на Бошњаците.

Меѓународен ден на Бошњаците.

Честит 28 Септември, Меѓународниот ден на Бошњаците.


Со низа активности за историјата, културата и за традициите на бошњачкиот етникум кој е нераскинлив дел од нашето мултикултурно општество, учениците и наставниците од ПОУ с.Виничани го одбележаа овој значаен ден.

За Систем Администратор

Провери

Недела на спортот

Со цел поттикнување на младите повеќе да спортуваат и да се рекреираат, и да се …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *