Дома / Новости / Меѓународен ден за заштита на децата

Меѓународен ден за заштита на децата

🌼🍀🌞Ако природата денес ви подари топол сончев ден тогаш имате две причини да се радувате, затоа што првиот ден од јуни во многу земји се прославува и како ден на детето, односно Меѓународен ден за заштита на децата.

Наша мисија е да ги направиме децата среќни не само денес, туку секој ден, секој миг, секогаш… ❤️Секое дете заслужува среќа❤️ Зар има нешто поубаво од детската насмевка и радост❤️

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *