Дома / Новости / Маскенбал на учениците по повод први април

Маскенбал на учениците по повод први април

По повод први април нашите ученици од прво одделение и учениците од одделенска настава од ПУ с.Виничани, продефилираа низ училишниот двор маскирани заедно со одделенските раководители.

Во Прилог се сликите од учениците

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Соопштение за упис на првачиња во учебната 2021/22

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *