Дома / Е-НАСТАВА / 6 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / ТЕХНИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА 6 ТО ОДД. / Макета на куќа на сончева енергија.

Макета на куќа на сончева енергија.

– Добар ден ученици. На 42-43-44 страна во работната тетратка од Мегатехната се наоѓа -Макета на куќа на сончева енергија.Материјалите се наоѓаат во Мегатехната.Ваша задача е да ја направите работната задача до нарeдната недела.Имајте пријатни моменти.Поздрав.

За Сунчица Деспотовска

Наставник по Техничко образование и Информатика.

Провери

Македонска архитектура.

Добар ден драги ученици.На страна 51-52 од учебникот по Техничко образование имате за Македонска архитектура. …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *