Дома / Новости / ЛИТЕРАТУРЕН И ЛИКОВЕН КОНКУРС по повод патронатот на училиштето

ЛИТЕРАТУРЕН И ЛИКОВЕН КОНКУРС по повод патронатот на училиштето

И З В Е С Т У В А Њ Е ‼

Почитувани ученици ❗

➡️Ве известуваме дека по повод Патрониот празник на нашето училиште(23.12.2020г.) распишуваме литературен и ликовен конкурс на следните теми:


➡️За учениците од II одделение до V одделение темата е “Мојата училница”

➡️За учениците од VI одделение до IX одделение темата е “Мојот виртуелен свет”


Ве очекуваме како и секогаш на најдобар можен начин да ја искажете вашата детска креативност и фантазија📝📜📚👩‍🎨


🔺️Да се достават најдоцна до 20.12.2020г. на маилот на службата на училиштето (damegruev.pps@yahoo.com) како и секojа година така и оваа без да биде напишано вашето име туку ќе си користите замислена лозинка.


Имајте убав ден💫

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Мултикултурни работилници по повод Патрониот празник

Денес, 20.12.2021 ( понеделник) по повод одбележување на Партониот празник на ООУ ,,Даме Груев” , …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *