Дома / Новости / Ликовни и литературни работилници по повод Детската недела !

Ликовни и литературни работилници по повод Детската недела !

По повод одбележување на детската недела учениците од одделенска настава од нашето училиште имаа низа активности.

Во Прилог фотографии

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Новогодишна приредба

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.