Дома / Е-НАСТАВА / 8 - МО ОДДЕЛЕНИЕ / МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ЗА 8 МО ОДД. / Контролен тест по македонски јазик

Контролен тест по македонски јазик

За Лидија Каратулкова

Наставник по Македонски јазик.

Провери

Датум 18.5.2020 година

Текстови за практична примена:молба,жалба и записникПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *