Дома / Огласна табла / Огласна табла за вработени / КОНКУРС за ангажирање надворешни соработници за стручна работа во Бирото за развој на образованието

КОНКУРС за ангажирање надворешни соработници за стручна работа во Бирото за развој на образованието

БРО во соработка со МОН објави конкурс за ангажирање надворешни соработници кои заедно со советниците во Бирото, ќе ги изготват новите наставни програми согласно Концепцијата за основно образование. Можат да се пријават сите наставници и стручни лица кои ги исполнуваат критериумите, најдоцна до 12.03.2021.

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Распоред за дополнителна и додатна настава за второ полугодие учебна 2020-21

Распоред-за-дополнителна-и-додатна-настава-за-учебната-2021Преземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *