Дома / Новости / И З В Е С Т У В А Њ Е

И З В Е С Т У В А Њ Е

Се известуваат учениците и вработените при ООУ Даме Груев Градско дека на ден 23.10.2020 година (Петок), нема да се реализира настава поради државниот празник, Ден на Македонската Револуционерна Борба.

Училиштето им го честита празникот на сите вработени, ученици и родители.

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Подигнувањето на еколошката свест кај најмладата популација, е важен предуслов за заштита на животната средина и околината во која живееме. Секое дете и секој човек има право на чиста и здрава животна средина

Учениците од предметна настава, членови во Еко клубот и учениците од одделенска настава членови на …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.