Дома / Новости / И З В Е С Т У В А Њ Е!!!

И З В Е С Т У В А Њ Е!!!

Почитувани,

➡️Родителите, чии деца оваа година ќе се запишуваат во прво одделение во месец мај, навреме да си закажат мој термин за офталмолошки (очен) преглед. ➡️Стоматолошките потврди за запишување на учениците во прво одделение во учебната 2022-2023 ќе се издаваат во периодот на месец мај.

➡️Прегледот да го закажуваат родителите на телефонскиот број 075 261 354 од 8 до 14 и 30 часот.

➡️Прегледите се вршат во амбулантата за превентивна стоматологија „ Нова Населба“(хигиенски).

Со почит,

ООУ”Даме Груев”

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Ден на планетата Земја

Целта на одбележувањето на ,,Денот на планетата Земја“ е да се подигне нивото на свесност …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *