Дома / Uncategorized / И З В Е С Т У В А Њ Е!!!

И З В Е С Т У В А Њ Е!!!

Се известуваат сите ученици и родители, дека по повод 1април Денот на шегата, нашето училиште организира настан

🎭Априлијада 🎭

👉1 април (петок)

👉Специјален гостин(водител/аниматор) Marko Noveski 🤗

👉Збирно место (училишен двор на училиштето)

⏰11.30 часот

🔻

Дефиле на маски на ученици од секое одделение!

⏰12.15 часот

🔻

Претставување на маските!

⏰12.30 часот

🔻

Избор на најдобрите три маски и прогласување!

🔻
🔻

Повелете на незаборавна забава и дружење🎭

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *