Дома / Uncategorized / 13-21.04Истражување на `ртење кај растенијата

13-21.04Истражување на `ртење кај растенијата

За Ели Неделковска

Наставник по Природни науки, Биологија.

Провери

24 Мај – ден на сесловенските просветители Св.Кирил и Методиј!

Аз, буки, веди… 24 Мај – ден на сесловенските просветители Св.Кирил и Методиј! Делата на …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.