Дома / Е-НАСТАВА / 5 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / ТЕХНИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА 5 ТО ОДД. / Изработка на конструкции од едноставни материјали- Работна задача: Бунарче

Изработка на конструкции од едноставни материјали- Работна задача: Бунарче

5одд-Добар ден ученици.На страна 40-41 во работните тетратки од Мегатехна треба да се изработи-Изработка на конструкции од едноставни материјали- Работна задача: Бунарче.Вашите задачи треба да се завршат до наредната недела заклучно до Петок.Пријатни моменти.Поздрав.

За Сунчица Деспотовска

Наставник по Техничко образование и Информатика.

Провери

Модел по сопствена идеја-авион-или возило

Добар ден драги ученици.На страна 44-45-46-47 од работната тетратка од Мегатехна да се изработи модел …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *