Дома / Новости / Извештај од Општински натпревар по Биологија

Извештај од Општински натпревар по Биологија

Од одржаниот Општински натпревар по Биологија кој се одржа на 03.03.2018 год. Во ООУ „Даме Груев“-Градско,учениците ги постигнаа следните резултати:

 

Име и презиме на ученикот

Одд. Освоени поени од натпреврот

1.Катерина Крстевска

7 62
2.Андреа Велиновска 7

61

3.Наталија Малчева

7 71
4.Димитар Киров 7

80

5.Тамара Иванова

7 72
6.Теодора Иванова 7

82

7.Давид Ристов

7

58
8.Благој Колев 7

91

9.Виктор Богевски

7

64
10.Наталија Велевска 7

67

11.Сара Стаменкова

8 73

12.Десанка Николова

8

71

13.Елифа Даутовиќ 8

60

14.Ангела Настова

8 47

15.Филип Филипов

8

52

16.Петар Стојановски

8 74
17.Елена Митева 8

64

18.Исидора Крстева 8

70

19.Фросина Цековска 9

57

20.Никола Трендафилов 9

84

На сите ученици има благодариме на учеството и им честитаме на освоените поени.Многу успех на регионален на сите што продолжуваат(дополнително ке бидат објавени учениците кои ќе учествуваат на регионален).

 

                                                                                             Наставник:Каролина Кирова

За Систем Администратор

Провери

Општинското основно училиште “Даме Груев”, врз основа на Правилникот за пофалби и награди на учениците распишува

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *