Дома / Новости / Извештај од активностите од денот на пролетта П.У. с.Ногаевци

Извештај од активностите од денот на пролетта П.У. с.Ногаевци

За Систем Администратор

Провери

Недела на спортот

Со цел поттикнување на младите повеќе да спортуваат и да се рекреираат, и да се …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *