Дома / Uncategorized / Известување од МОН

Известување од МОН

https://mon.gov.mk/content/?id=4648&fbclid=IwAR3UwB6NlgcYtS0aX0yI0kWG_qGjAVfzKMlODqGBPItrI2dMyxqjrNzayqQ

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *