Дома / Новости / Избор на ученички правобранител во ООУ”Даме Груев”.

Избор на ученички правобранител во ООУ”Даме Груев”.

✅️За да се одреди што е најдобар интерес на детето, логично и неопходно е да се сослуша гласот на детето и неговите ставови да бидат сериозно сфатени и земени предвид.

✅️Денес по пат на тајно гласање, се направи избор на ученички правобранител во ООУ”Даме Груев”.

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *