Дома / Е-НАСТАВА / 6 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / ТЕХНИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА 6 ТО ОДД. / Заштеда на енергијата во градежништвото- Обновливи извори на енергија.

Заштеда на енергијата во градежништвото- Обновливи извори на енергија.

Добар ден ученици.На 56 -57-58 страна во вашиот учебник по Техничко образование имате за Заштеда на енергијата во градежништвото- Обновливи извори на енергија.Ваша задача е да напишете во училишните тетратки за Заштеда на енергијата во Градежништвото и да нацртате по една слика од учебникот.Вашите задолженија да ги завршите во текот на неделава заклучно до петок.Пријатни мигови и седете дома.

За Сунчица Деспотовска

Наставник по Техничко образование и Информатика.

Провери

Македонска архитектура.

Добар ден драги ученици.На страна 51-52 од учебникот по Техничко образование имате за Македонска архитектура. …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *