Дома / ФИНАНСИСКИ ДОКУМЕНТИ / Завршни сметки

Завршни сметки

Завршни сметки 2020

Биланс на состојба и приходи и расходи во текот на годината

Завршни сметки 2019

Биланс на состојба и приходи и расходи во текот на годината

Завршни сметки 2018

Биланс на состојба и приходи и расходи во текот на годината

За ООУ "Даме Груев" Градско

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *