Дома / Новости / „Едукативно предавање за развојни промени во пубертетот“

„Едукативно предавање за развојни промени во пубертетот“

➡️Во текот на вчерашниот ден во нашето училиште беше реализирано „Едукативно предавање за развојни промени во пубертетот“ , целна група беа девојчињата од петто одделение . Модератор на настанот беше дипломиран психолог, г-ѓа Сузана Велјанова , од едукативната програма Always. 👩‍🏫🥰👩‍🦰

Грижата за здравјето на нашите ученици е наш приоритет❤️

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *