Дома / Новости / Државен натпревар по Географија

Државен натпревар по Географија

На државниот натпревар по Географија кој се одржа на 18.05.2024 година, во Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје, нашиот ученик Леон Кавазов од VIIIб одделение, освои втора награда

Честитки

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Општинското основно училиште “Даме Груев”, врз основа на Правилникот за пофалби и награди на учениците распишува

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *