Дома / Новости / Драматизација на лектирата “Големи и Мали” од драмската секција во училиштето

Драматизација на лектирата “Големи и Мали” од драмската секција во училиштето

Учениците од предметна настава во рамки на драмската секција при нашето училиште ја одглумија по улоги лектирата “Големи и Мали” од авторот Бошко Смаќоски.

Во Прилог се двете епизоди во кои можете да ја погледнете изведбата на нашите ученици.

Линк до епизода 1:

https://mega.nz/file/WowHjKza#5YwQBa2ThItoRVxuMzsiKw6jKaI_gQGNwIOD-329LEo

Линк до епизода 2:

https://mega.nz/file/vk410S5S#1u-0-JTWpcYnTC1m4vGI-Cshzh_svrISnUfsmy3rv6M

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Прием на првачиња во учебната 2021-22 година

Првачиња наши драги!Ви посакуваме да сте здрави, многу среќни, да бидете воспитани, паметни деца, храбро …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *