Дома / Новости / Донација од спортски реквизити за активно учество во Проектот – Забавен училишен спорт при ФУСМ

Донација од спортски реквизити за активно учество во Проектот – Забавен училишен спорт при ФУСМ

⚾️Донација од спортски реквизити за активно учество во Проектот – Забавен училишен спорт при ФУСМ. Донацијата ја додели координаторот за источен регион на комисијата за Забавен училишен спорт, проф. Жарко Климкаров, а ја примија наставниците кои го реализираат овој проект.

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *