Дома / Новости / Донацијата на ранци и училишен прибор од РЕЧ-ИНТЕРГРАДБА И НЕДВИЖНОСТИ

Донацијата на ранци и училишен прибор од РЕЧ-ИНТЕРГРАДБА И НЕДВИЖНОСТИ

Сакаме да упатимиме огромна благодарност за покажаната несебична хуманост, за желбата на РЕЧ-ИНТЕРГРАДБА И НЕДВИЖНОСТИ за донацијата на ранци и училишен прибор во нашето училиште.

Секое дете заслужува насмевка на лицето❤️

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Известување!

Почитувани наши ученици! Ве известуваме дека наставата во учебната 2022/23 год. ќе започне на 01.09.2022год …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.