Дома / Новости / Доделување сведителства на IX одделение

Доделување сведителства на IX одделение

Честитки за постигнстиот успех на сите деветоодделенци и честитки за првенецот на оваа генерација Марио Заеков!

Ви посакуваме уште многу поголеми успеси!

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Дводневна обука на наставниот кадар на тема „Учење преку истражување, работа на проекти и решавање на проблеми“.

Професионалниот развој на наставниот кадар е многу важен за унапредување на целокупниот воспитно – образовен …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *