Дома / Новости / Доделување награди од ЛИТЕРАТУРНИОТ и ЛИКОВНИОТ конкурс

Доделување награди од ЛИТЕРАТУРНИОТ и ЛИКОВНИОТ конкурс

По повод Денот на нашето училиште распишавме ликовен и литературен конкурс📚📖✏🖌🎨

За учесници ги повикавме и другарчињата од нашите соседни општини, во прилог се освоените места🥇🥈🥉

Ви благодариме многу за учеството, упатуваме честитки за учениците за освоените награди, и секако честитки и за нивните ментори❣Останете вредни и мотивирани💫

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Подигнувањето на еколошката свест кај најмладата популација, е важен предуслов за заштита на животната средина и околината во која живееме. Секое дете и секој човек има право на чиста и здрава животна средина

Учениците од предметна настава, членови во Еко клубот и учениците од одделенска настава членови на …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.