Ден 3

⁉️Квиз натпревар од областа на природните науки, организиран од Природно математичкиот актив, во присуство на ученици гости од ООУ”Пере Тошев” о.Росоман☑️

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *