Дома / Uncategorized / Ден 1️⃣

Ден 1️⃣

🔷️Изразување на детската креативност и фантазија на тема “Мојата новогодишна порака до….” 💭🗯🤍

🔷️Презентација “Спортот како сигурна база за намалувањето на насилството кај деца во рана адолесценција”✔️✔️✔️

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Градската библиотека “Гоце Делчев” – Велес, го одбележа својот патронен празник,152 години од раѓањето на македонскиот деец Гоце Делчев.

По тој повод во библиотеката се одржа пригодна програма на која се доделија многубројни награди. …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *