Дома / Е-НАСТАВА / 6 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ЗА 6 ТО ОДД. / Датум 14.5.2020 година-Трета писмена работа на тема:„ Опис на мојата омилена личност “

Датум 14.5.2020 година-Трета писмена работа на тема:„ Опис на мојата омилена личност “

За Лидија Каратулкова

Наставник по Македонски јазик.

Провери

Медиотека

Датум:29.5.2020-година-МедиотекаПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *