Дома / Uncategorized / Годишна програма за работа на училиштето за учебната 2023-2024 година

Годишна програма за работа на училиштето за учебната 2023-2024 година

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Програма за планираните екскурзии излети и други вонучилишни активности во учебната 2022-2023 година

TENDERSKA-DOKUMENTACIJA-20222023Преземи Програма-за-екскурзија-ООУ-Даме-Груев-ГрадскоПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *